Werkwijze

De Zonneschakel handelt in overeenstemming met de wetten van de natuur. We werken vanuit de overtuiging dat geest ziel en lichaam met elkaar verbonden zijn. Een verstoring vindt altijd een diepere oorzaak. Zo wordt een fysieke klacht door ons niet als op zichzelf staand beschouwd.

Ook de werkwijze met dieren is niet alleen op de lichamelijke klachten gericht. Omgevingsfactoren spelen hierin ook mee. Denk bijvoorbeeld aan straling, voeding, beïnvloeding baasje, slecht passende zadels enz.

Het welzijn van u en uw dier staat niet los van elkaar. De klachten van een dier zijn terug te koppelen naar de eigenaar.
Het is juist die bewustwording die genezing ten goede komt.

 

  
 

Werkwijze bij mensen

1e consult duurt 1 uur
Er wordt een volledige analyse met behulp van verschillende meetinstrumenten gemaakt waarna een behandelplan wordt opgesteld en ondersteunende middelen worden aanbevolen. De intake vinden plaats in Nunspeet op dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Verder op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
In Havelte is de intake op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.
  Vervolgconsulten duren een half uur
De analyse wordt gecontroleerd en we beginnen een of meerdere therapieën toe te passen. De vervolgconsulten vinden plaats in Nunspeet op dinsdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Verder op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.
In Havelte is de intake op vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.
   


Werkwijze bij paarden en honden

Twee mogelijkheden

1

De eerste mogelijkheid is een manen/vacht onderzoek.
Met de lecherantenne wordt de disbalans van de organen gemeten en aan de hand daarvan en een anamnese formulier wordt een passende chinese kruidenformule gemaakt en/of een voedingssupplement van humus en geneeskrachtige kruiden.
Als uw dier dat drie à vier weken heeft gehad, wordt er een nieuwe analyse gemaakt en de huidige formule wordt aangepast

Via deze site kunt u een afspraak boeken en u hoeft dan slechts een plukje manen of vacht op te sturen. (zie uitleg over de wijze van inpakken en verzenden). Na de meting wordt er met u telefonisch contact opgenomen voor de uitleg en het advies.

2

Ik kom op locatie en daar wordt het dier met de lecherantenne doorgemeten wordt verder nagekeken om zo een passende acupressuur behandelijng in te zetten. Die behandeling wordt dan na een week herhaald.
Als u toch graag ook chinese kruiden wil geven aan uw dier, dan is een acupressuur behandeling minder frequent nodig. Als u wilt dat ik op locatie kom moet u een telefonische afspraak maken. 

Privacybeleid | KvK: 05074633 | BTW: NL1724.92.981.B01